Maandag in Op1: Martien Meiland over zijn onthullende biografie

Maandag in Op1: Martien Meiland over zijn onthullende biografie
De gasten van maandag 19 oktober

Kijktip :

Wanneer je de naam Martien Meiland hoort, hoor je een kijkcijferkanon. Niet alleen in het programma Chateau Meiland, maar ook Wie van de 3 en BINGO! is deze ware sterpersoonlijkheid te aanschouwen. Wie is Martien nou echt? Hij vertelt vanavond over zijn biografie. Wie zijn de andere gasten?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - maandag 19 oktober

  • Nederland lijkt geen genoeg van hem te kunnen krijgen: Martien Meiland. Hij bezorgt SBS6 kijkcijfersucces na kijkcijfersucces. Allereerst natuurlijk met zijn realitysoap Chateau Meiland, waarmee hij elke week een miljoenenpubliek trekt, maar het succes reikt verder: programma’s als BINGO! en ‘Wie van de drie’ blijken ook regelrechte tv-hits. Maar wie is Martien Meiland nou echt? Om daar achter te komen is daar nu zijn onthullende biografie ‘Van Burgemeesterszoontje tot Kasteelheer’.
  • Wielrenner Mathieu van der Poel schreef gisteren geschiedenis met zijn overwinning in De Ronde van Vlaanderen. Met slechts millimeters voorsprong op aartsrivaal Wout van Aert kwam hij over de streep. Het is de eerste keer in de historie dat een vader én zoon hetzelfde monument hebben gewonnen, want 34 jaar eerder won Adrie van der Poel Vlaanderens mooiste. Vanavond Op1 viert Adrie de triomftocht van zijn zoon.
  • Revolutionair nieuws vanuit Silicon Valley. Een bedrijf van Elon Musk heeft een nieuw algoritme ontwikkeld dat kan schrijven als een mens. Wereldwijd staan kranten vol over dit bijzondere nieuws. De vraag die nu overal wordt gesteld: ‘Hoe kun je nu nog zeker weten of een tekst door een mens geschreven is?’ De nieuwste aflevering van zijn wekelijkse podcast (‘Een Podcast Over De Media‘, samen met Ernst-Jan Pfauth) werd door een robot geschreven.Alexander Klöpping vertelt ons over de laatste ontwikkelingen rondom dit soort slimme algoritmes.
  • Cornald Maas keert terug met een gloednieuwe reeks van het televisieprogramma ‘Volle Zalen’. En dat is een fijne pleister op de wonde, want door corona blijven de theaterzalen momenteel vooral leeg. Waarom wilde hij toch graag deze serie maken?
  • Het leek zo’n prachtige combinatie: Henk Krol en Henk Otten als een gesloten front strijdend voor een prachtige toekomst van ons land. Maar ze waren nauwelijks begonnen of de hele boel lag in gruzelementen. Met Henk Krol praten we over de oorzaak van de vechtscheiding en over zijn toekomst in de politiek, nu hij verder gaat met zijn eigen partij ‘Lijst Henk Krol’.

Presentatie
Op1 wordt op maandag 19 oktober gepresenteerd door Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: Martien Meiland over zijn onthullende biografie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV