Maandag in De Vooravond: Splinter Chabot over zijn nieuwe programma

Maandag in De Vooravond: Splinter Chabot over zijn nieuwe programma
De gasten van maandag 19 oktober

Kijktip :

Splinter Chabot heeft een nieuw programma gemaakt voor AVROTROS, waarin hij een kijkje neemt in de toekomst. Wat heeft hij daar gezien? Hij vertelt erover bij De Vooravond. Wie zijn er vanavond nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - maandag 19 oktober

  • Sinan Can maakte de documentaire Staatsvijand nr. 1. Daarin interviewt hij Samir A., die voor het eerst bekent dat Nederland is ontsnapt aan een terroristische aanslag
  • De NPO Radio 4-presentatoren Jet Berkhout, Sander Zwiep en Carine Lacor bespreken de Klassieke Top 400, dé toplijst met de mooiste klassieke muziekstukken, uitgekozen door luisteraars.
  • Hoe ziet de wereld er over 10, 20 of zelfs 50 jaar uit? Splinter Chabot geeft samen met Nick Schilder en Hans Dorrestijn een sneakpreview van de toekomst in het nieuwe programma De Wereld van Morgen. Hij praat erover in De Vooravond.
  • En PRJCT Amsterdam speelt een speciaal bewerkte versie van de Matthäus-Passion en maakt de gastenlijst van De Vooravond daarmee compleet.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in De Vooravond: Splinter Chabot over zijn nieuwe programma of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen