Maandag bij Jinek: Is de koning nog geloofwaardig?

Maandag bij Jinek: Is de koning nog geloofwaardig?
De gasten van maandag 19 oktober

Kijktip :

Annemarie de Kunder en Wouter de Winther zijn te gast bij Jinek om te praten over de misstap van Koning Willem-Alexander. Kan hij nog geloofwaardig zijn werk doen? Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - maandag 19 oktober

  • Het gigantische succes van het EK vrouwenvoetbal in 2017 smaakt naar meer, want in 2027 wil de KNVB samen met België en Duitsland de FIFA WWC organiseren. Bij Jinek praten Oranjevrouwen-keepster Sari van Veenendaal, manager vrouwenvoetbal Kirsten van de Ven en Fresia Cousiño Arias van Fox Sports erover.
  • Veel ophef afgelopen weekend, omdat koning Willem-Alexander met zijn gezin naar Griekenland is gevlogen voor vakantie. En dat na een week vol maatregelen en oproepen om zo veel mogelijk thuis te blijven. Bij Jinek wordt dit besproken met Annemarie de Kunder en Wouter de Winther. Is de koning nog wel geloofwaardig?
  • Slapeloosheid was al voor de coronacrisis een probleem, maar sinds de lockdown slapen goede slapers minder goed en slechte slapers minder slecht. Slaaponderzoeker van het Nederlands Herseninstituut Eus van Someren en ervaringsdeskundige Özcan Akyol praten erover.
  • Normaal gesproken hoor je tijdens het Amsterdam Dance Event overal in de stad dancemuziek, maar dit jaar zal het stil zijn in de straten van Amsterdam.David Guetta is toch in de hoofdstad en schuift aan bij Jinek.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag bij Jinek: Is de koning nog geloofwaardig? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen