Vuelta 2020 live op tv en online

Vuelta 2020 live op tv en online
Spaanse etappekoers in corona-najaar

Sport :

Van dinsdag 20 oktober tot zondag 8 november wordt de Vuelta a España 2020 verreden. De Vuelta gaat van start als de Giro d'Italia nog loopt. Eurosport en België Eén (Sporza) doet live verslag op tv, in de weekenden is de koers ook op NPO 1 te zien. Ook kun je de koers volgen via de Eurosport Player.

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 bij jouw tv-aanbieder te zien is.

NOS
De NOS zendt de Ronde van Spanje in de weekenden uit op NPO 1. Dan stelt de NOS ook een livestream beschikbaar. Deze livestream van de Vuelta kun je ook via Gids.tv volgen.

Irun - Madrid
De etappekoers start dinsdag 20 oktober in Irun. Na 18 etappes en veel klimwerk finist de koers in een etappe naar de Spaanse hoofdstad Madrid.

Favorieten
Jumbo-Visma gaat deze Vuelta van start met twee toppers: Tom Dumoulin en de winnaar van de Vuelta van vorig jaar: Primoz Roglic. Hun grote concurrent moet Richard Carapaz worden, die komt met meesterknecht Chris Froome. Verder moet je ook vooral Alejandro Valverde niet afvlakken: de Spanjaard werd vorig jaar nog tweede.

De Vuelta a España 2020 is van dinsdag 20 oktober tot zondag 8 november te zien op Eurosport en België Eén (Sporza) en via de Eurosport Player. Bekijk de exacte starttijden in de tv-gids van Eurosport 1. In de weekenden kun je de koers ook volgen via NPO 1 en een livestream via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vuelta 2020 live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier