Vanavond op tv: Champions League, The Choice 2020, Alles Uit De Kast en meer

Vanavond op tv: Champions League, The Choice 2020, Alles Uit De Kast en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 20 oktober

Kijktip :

Vanavond zijn er weer allerlei programma’s op televisie te bewonderen. Zo kun je een documentaire bekijken over Joe Biden en Donald Trump, start een gloednieuw seizoen van Fred van Leer – Alles Uit De Kast en is er Champions League-voetbal. En er is meer… Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 20 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Paris Saint Germain - Manchester United

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van Paris Saint Germain - Manchester United in de UEFA Champions League. De groepsfase van het nieuw Champions League-seizoen begint met twee topwedstrijden. Op woensdag is Ajax - Liverpool live te zien op SBS6, deze dinsdag is het de beurt aan PSG, de verliezend finalist van het afgelopen seizoen, en ManUnited. Deze ploegen zitten in Groep H met RB Leipzig en Istanbul Basaksehir. De twee beste teams gaan na de groepsfase door naar de achtste finales. De nummer drie gaat naar de zestiende finales van de Europa League.


Terug: Fred Van Leer - Alles Uit De Kast

TLC
TLC
20:30 uur

Fred van Leer is terug met een nieuw seizoen van Alles Uit De Kast. Hij schiet kandidaten weer te hulp met een nieuwe look. Elke dinsdag om 20:30 uur op TLC. Het is Freds missie om de buitenkant van de deelnemende vrouwen te veranderen, zodat zij van binnen ook een verandering doormaken en hun zelfvertrouwen weer kunnen terugvinden. Achttien vrouwen met de meest uiteenlopende vormen en maten doen mee, omdat zij moeite hebben om zich te kleden. Met de nodige humor, een luisterend oor en het beste stylingadvies van Nederland staat Fred voor de vrouwen klaar en leert hij hen op een andere manier weer naar zichzelf te kijken.


Terug: Zaak van je Leven

NPO 2
NPO 2
22:25 uur

De Zaak van je Leven is terug met een nieuw seizoen waarin rechercheurs terugblikken op geruchtmakende strafzaken. Elke dinsdag rond 22:30 uur op NPO 2. In elke aflevering wordt duidelijk hoe groot de impact van het onderzoek is geweest op de levens van de rechercheurs, hun collega’s, getuigen en nabestaanden. Nog één keer duiken zij in het archief en halen stille getuigen naar boven. Zo wordt een beeld geschetst van de verschillende fases van een onderzoek en wordt duidelijk hoeveel moeite rechercheurs moeten doen om een zaak rond te krijgen. In deze aflevering blikken rechercheurs terug op de dodelijke overval op de Rotterdamse banketbakker Albert de Heer uit 2007 en de zoektocht naar een dader met een opvallend rood petje. Een zaak die via onwaarschijnlijke toevalligheden tot een oplossing komt.


Docu: Apollo the Forgotten Films

Discovery
Discovery
22:30 uur

De beelden van de maanlanding van Neil Armstrong en zijn eerste historische stappen staan bij velen in het geheugen gegrift. Apollo: The Forgotten Films vertelt het complete verhaal van de missie naar de maan met prachtige beelden die niet eerder vertoond zijn. Het bevat video’s van de training en testvluchten van de astronauten en toont unieke, door omstanders gemaakte, privé-opnames die een glimp opvingen van de voorbereidingen. De kleurrijke filmbeelden laten in detail zien hoe de historische missie tot stand kwam en hoeveel mensen erbij betrokken waren. Het is daarmee tevens een ode aan de 400 duizend wetenschappers en technici die zich inspanden om Kennedy's belofte waar te maken om voor het einde van het vorige decennium een man op de maan te krijgen.


Nieuw: The Choice 2020

NPO 2
NPO 2
23:15 uur

In het tweeluik The Choice 2020 worden de twee Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Joe Biden onder de loep genomen. Het tweede deel is woensdag 21 oktober om 23:05 uur te zien op NPO 2. In november gaan de Amerikanen naar de stembus om een nieuwe president te kiezen. Wie wordt de komende vier jaar de nieuwe leider van het land: president Donald Trump of de Democratische kandidaat Joseph Biden? In een gepolariseerd en bitter verdeeld land is de bereidheid van de kiezers om te gaan stemmen groot en men verwacht dat de opkomst bij de verkiezingen de hoogste zal zijn sinds honderd jaar. Door onthullende gesprekken met mensen die Trump en Biden goed kennen, geeft deze documentaire een beeld van het leven van de twee presidentskandidaten, waarvan er één 20 januari 2021 de beëdigde president van de Verenigde Staten wordt. Met betrouwbaar journalistiek onderzoek en krachtige, nieuwe inzichten op een moment dat bezorgde kiezers in de campagnestrijd niet meer weten wat waar en niet waar is, onderzoekt deze documentaire de manier waarop iedere kandidaat met macht omgaat, de cruciale momenten die hun leven hebben gevormd en hun visie op de toekomst van Amerika op dit moment.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Champions League, The Choice 2020, Alles Uit De Kast en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen