SBS6 volgt cruciale medische ingrepen in nieuwe serie Mijn Leven In Hun Handen

SBS6 volgt cruciale medische ingrepen in nieuwe serie Mijn Leven In Hun Handen
Mijn Leven In Hun Handen vanaf 26 november op tv

Nieuws :

SBS6 brengt een nieuw programma op televisie, waarin mensen worden gevolgd die een ingrijpende medische behandeling krijgen. Mijn Leven In Hun Handen is vanaf 26 november te zien bij SBS6.

Ingreep kwestie van leven of dood
Mijn Leven In Hun Handen draait om cruciale medische ingrepen. De 43-jarige Harrie hoopt bijvoorbeeld van zijn hevige epileptische aanvallen af te komen, en de 29-jarige Lotte heeft uitgezaaide darmkanker. De medische ingreep kan dus van zo’n groot belang zijn dat het gaat om leven en dood.

Mijn Leven In Hun Handen volgt patiënten en behandelend arts
Deze serie volgt de persoonlijke levens van de patiënten die kampen met gezondheidsproblemen. Mijn Leven In Hun Handen laat de impact van zo'n ziekte of aandoening zien en hoe het dagelijkse leven van deze mensen wordt beïnvloed. Zij krijgen moeilijke keuzes voor hun kiezen en het is de vraag hoe deze medische ingreep hun leven kan veranderen. Het programma volgt de patiënten en hun directe omgeving, maar ook de behandelend arts.

Mijn Leven In Hun Handen is vanaf donderdag 26 november elke week om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Mijn Leven In Hun Handen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op SBS6 volgt cruciale medische ingrepen in nieuwe serie Mijn Leven In Hun Handen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen