Criminele actiefilm Oceans 8 woensdag op Net5

Criminele actiefilm Oceans 8 woensdag op Net5
Avonturen van Danny Ocean's zuster

Film :

Een criminele rooftocht en een indrukwekkende sterrencast met onder andere Cate Blanchett, Dakota Fanning, Sandra Bullock, Anna Hathaway, en Rihanna. De actiefilm Oceans 8 is woensdag te zien op Net5 en te streamen via onder meer Pathé Thuis.

Het verhaal
De film volgt het leven van Danny Ocean's criminele zuster. Samen met de hulp van haar vrouwelijke rechterhand probeert ze een team te rekruteren. Ze hebben het doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala om een kwaadaardige galeriehouder erbij te lappen.

Vrouwelijk
Er was in eerste instantie veel controverse omtrent Oceans 8. Na het floppen van Ghostbusters in 2016 zagen veel mensen een andere reboot rond vrouwelijke karakters niet zitten. De film kreeg uiteindelijk lovende kritieken en vooral het acteerwerk van Sandra Bullock en Cate Blanchett werd veelvuldig geprezen.

De film Oceans 8 (2018) wordt beoordeeld met een 6,8 op IMDb en is op woensdag 21 oktober om 20.30 uur te zien op Net5. Daarnaast is de film te streamen via Pathé Thuis.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV