Documentaire Volg je mij nog? zie je donderdag op NPO 3

Documentaire Volg je mij nog? zie je donderdag op NPO 3
Infleuncers en hun echte realiteit

Kijktip :

De 3Doc Volg je mij nog? is een documentaire over de harde realiteit achter de perfecte plaatjes op Instagram. Drie influencers vertellen over hun carrière en alle mindere kanten van hun leven. Volg je mij nog? is donderdag 22 oktober om 21.40 uur te zien op NPO 3.

3Doc: Volg je mij nog? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ingehaald
De succesvolle Instagram-influencers @jolielot, @larissabruin en @by.iris.sophia worden, na tien jaar de vruchten te hebben geplukt van hun influencerstatus, ingehaald door de volgende generatie.

Carrière
Hoe ver zijn ze bereid te gaan om hun 'beroep' als influencer uit te blijven oefenen en hoe kijken ze naar deze nieuwe generatie? Filosoof en journalist Doortje Smithuijsen en regisseur Willem Timmers vragen de vrouwen naar hun carrière, waarbij ook de mindere kanten van hun leven als influencer aan bod komen: de onzekerheid die het constant maar naar jezelf kijken veroorzaakt en hoe het voelt als je volgers verliest.

De 3Doc Volg je mij nog? is op donderdag 22 oktober om 21.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt de volledige documentaire Volg je mij nog? terugkijken op Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Volg je mij nog? zie je donderdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen