Tv-première: shockerende horrorfilm Halloween 31 oktober op Veronica

Tv-première: shockerende horrorfilm Halloween 31 oktober op Veronica
Jamie Lee Curtis alias Laurie Strode is terug!

Kijktip :

Op 31 oktober is de film Halloween op Veronica te zien, dat deze maand de spannendste horrorfilms voor ons in petto heeft. Met als kers op de taart de nagelbijter Halloween, met de wederopstanding van Jamie Lee Curtis!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Trick or Treat
Vier decennia geleden ontsnapte Laurie Strode ternauwernood aan de brute moordpartij van Michael Myers tijdens Halloween. De gemaskerde figuur die haar achtervolgd heeft is echter weer teruggekeerd. Terwijl Halloween op het punt staat te beginnen is Laurie tot de tanden bewapend en ze maakt zich op voor een laatste confrontatie met haar plaaggeest.

Jamie Lee Curtis in de film 'Halloween'

Bekijk de volledige Halloween-programmering van Veronica.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
In 1978 gaf regisseur John Carpenter met Halloween het startschot voor een stortvloed aan films in het zogenaamde slashergenre. Indertijd was deze film zo’n succes, dat er talloze (afgrijselijke) vervolgen gemaakt werden. Na zeven sequels en twee remakes is Halloween terug en hoe! Met een wat trage, maar toch zinderend spannende opbouw gaat de slachtpartij veertig jaar later gewoon verder. Bovendien is dit een horrorfilm zoals de liefhebber hem 't liefst ziet. Met onder meer een fenomenale wc-scène hakt Halloween er flink in. Al met al een dikke aanrader, maar de finale is helaas wat over-de-top - hoewel we daarin wel twee vervolgen zien aankomen. Halloween Kills en Halloween Ends staan voor 2021 en 2021 op de planning. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Jamie Lee Curtis (Halloween Resurrection) en Judy Greer (Jurassic World) zijn ook Will Patton (November Man) en Nick Castle (Halloween) te zien in deze film. De regie is van James Gordon Green (MangleHorn).

Halloween is 31 oktober 2020 om 20:00 uur op Veronica te zien. Genre: Horror, Thriller. Tijdsduur: 106 minuten. De IMDb-score is een 6,5.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv-première: shockerende horrorfilm Halloween 31 oktober op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen