Woensdag in Jinek: verslaggevers bespreken historische Koninklijke excuusvideo

Woensdag in Jinek: verslaggevers bespreken historische Koninklijke excuusvideo
De gasten van woensdag 21 oktober

Kijktip :

Vandaag was het hele land opnieuw in rep en roer over de vakantie van de Koninlijke familie. Dit keer ging het om een excuusvideo wat het Koningspaar, Willem-Alexander en Maxima, hebben opgenomen. Diverse verslaggevers, waaronder Peter R. de Vries en Wouter de Winther, schuiven aan om deze video te bespreken. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - woensdag 21 oktober

  • Liefde is gratis maar een bruiloft kan voor liefdeskoppels met een minimaal budget onbereikbaar zijn. Hartsvriendinnen Mary Borsato en Betty de Groot springen vanaf volgende week voor hen in de bres! In Borsato's Budget Bruiloft doen zij er alles aan om voor hen toch de mooiste dag van hun leven te organiseren. Dat alles met een harde schaterlach.
  • Er is vandaag een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de rel rond de afgebroken vakantie van het Koningshuis. Nadat gisteren al veel ophef ontstond omdat dat de prinsessen langer in Griekenland zijn gebleven, kwam er vandaag een historische video online. In de opgenomen video maken koning Willem-Alexander en koningin Maxima hun excuses aan het land. We praten erover met koningshuisdeskundige Annemarie de Kunder, Peter R. de Vries, Yoeri Albrecht en Wouter de Winther, politiek commentator van De Telegraaf.
  • In de eerste golf viel Peter van der Voort, hoofd van de intensive care van het UMCG in Groningen, iets op: bijna alle coronapatiënten op de ic hebben obesitas. Toen hij in Jinek vertelde over het mogelijk positieve effect van Resveratrol, vloog het middeltje de winkels uit. Inmiddels is er meer bekend over de rol van obesitas en blijkt uit onderzoek dat Resveratrol het virus kan remmen.Peter van de Voort is te gast, samen met hoogleraar Jolanda Smit.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: verslaggevers bespreken historische Koninklijke excuusvideo of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier