Vanavond op tv: Europa League-voetbal, Beste Zangers met Wulf en meer

Vanavond op tv: Europa League-voetbal, Beste Zangers met Wulf en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 22 oktober

Kijktip :

Het is donderdag, dus uiteraard weer tijd voor een nieuwe aflevering van Beste Zangers. Ditmaal staat singer-songwriter Wulf centraal in de aflevering. Voor de sportliefhebbers is er het Nederlandse Europa League-voetbal en voor de filmliefhebbers is er Oceans 8. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 22 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: PSV - Granada

RTL 7
18:49 uur

Voor PSV start de groepsfase met een thuiswedstrijd tegen het Spaanse Granada. De andere tegenstanders in Groep E zijn PAOK Saloniki uit Griekenland en Omonia Nicosia uit Cyprus. De voorbeschouwing is vanaf 18.00 uur te zien. Om 18.55 uur start de wedstrijd. Naast RTL 7 is de wedstrijd ook op FOX Sports 2 te zien.


Zembla: opmerkelijk onderzoek biologische kip

NPO 2
20:25 uur

Zembla onderzoekt in deze aflevering het kippenexperiment uit 2005, waarin werd onderzocht of biologisch eten nu wel of niet gezonder is. Voor het eerst komt naar buiten welke opmerkelijke dingen achter de schermen plaatsvonden. Veel consumenten kiezen voor biologisch omdat ze denken dat dat gezonder is. Maar daarover is al jaren veel discussie. In 2005 geeft het ministerie van Landbouw een groep vooraanstaande wetenschappers de opdracht om het eens goed te onderzoeken: is biologisch eten nu wel of niet gezonder?


Tv-première: Ocean's 8

NET 5
20:30 uur

De film Oceans 8 volgt het leven van Danny Oceans criminele zuster Debbie. Samen met de hulp van haar rechterhand Lou stelt ze een geheel vrouwelijk team samen. Ze hebben het doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala om een kwaadaardige galeriehouder erbij te lappen.


Beste Zangers: Wulf

NPO 1
20:40 uur

In deze aflevering van Beste Zangers wordt de zanger Wulf toegezongen door zijn collega-artiesten op Ibiza. Wulf is de artiestennaam van Lieuwe Albersma. Als klein ventje leert hij zingen door naar grote vocalisten te luisteren. In 2012 besluit hij mee te doen aan 'The voice of Holland, maar dat avontuur duurt niet lang. Dat weerhoudt hem er niet van om door te gaan met zingen.


Live: Dinamo Zagreb - Feyenoord

RTL 7
20:54 uur

Feyenoord speelt de eerste wedstrijd in de Europa League tegen Dinamo Zagreb. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur op RTL 7, gevolgd door PSV - Granada om 18:55 uur en Zagreb - Feyenoord om 21.00 uur.

De overige tegenstanders in Groep K zijn CSKA Moskou uit Rusland en het Oostenrijkse Wolfsberger AC.Het lijkt een interessante groep te worden voor Feyenoord. Een plek bij de eerste twee betekent ook Europees voetbal na de kerst.


Docu: Volg je me nog?

NPO 3
21:45 uur

Documentaire Volg je mij nog? over de harde realiteit achter de perfecte plaatjes op Instagram. Drie influencers vertellen over hun carrière en alle mindere kanten van hun leven. De succesvolle Instagram-influencers @jolielot, @larissabruin en @by.iris.sophia worden, na tien jaar de vruchten te hebben geplukt van hun influencerstatus, ingehaald door de volgende generatie.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV