Grote finale van jubileumseizoen Wie is de Mol? zaterdag op NPO 1

Grote finale van jubileumseizoen Wie is de Mol? zaterdag op NPO 1
Is Nikkie of Jeroen de 21ste Mol?

Kijktip :

Op zaterdag 24 oktober is het dan eindelijk zover: De ontknoping van het jubileumseizoen van Wie is de Mol?, waarin oud-deelnemers opnieuw meededen. Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie de Jager en Tygo Gernandt zijn nog over.

Afleveringen van jubileumseizoenWie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wie heeft welke rol?
Een van hen is de Mol. Tygo kan worden uitgesloten, want aan het eind van de vorige aflevering vertelde presentator Rik van de Westaleken tegen de finalisten dat hij niet de Mol is. Nikkie is niet de verliezer en Jeroen niet de winnaar. Wie welke rol of uitkomst wel heeft, blijkt in deze slotaflevering.

Herkansing
In dit jubileumseizoen kregen tien oud-deelnemers een herkansing. Nog één keer mochten ze het spel spelen. Dat deden ze in de Italiaanse streek Toscane, waar de oorsprong van de renaissance ligt. Dat betekent letterlijk 'wedergeboorte' en kwam steeds terug in het seizoen.

De finale van 20 jaar Wie is de Mol? is op zaterdag 24 oktober om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van 20 jaar Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Grote finale van jubileumseizoen Wie is de Mol? zaterdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier