First Dates strikt weer BN’ers: Frits Huffnagel, Johan Vlemmix en meer

First Dates strikt weer BN’ers: Frits Huffnagel, Johan Vlemmix en meer
Ook Jasmine Sendar en Irene van de Laar zoeken de liefde in datingprogramma

Nieuws :

Er komt een nieuw speciaal seizoen aan van First Dates met bekende Nederlanders. En het datingprogramma heeft opnieuw een aantal Nederlandse sterren weten te strikken om op date te gaan en wellicht een nieuwe liefde te vinden op tv.

Politicus en model in First Dates-restaurant
In de nieuwe reeks gaan politicus Frits Huffnagel, feestzanger Johan Vlemmix, actrice Jasmine Sendar en model Irene van de Laar op zoek naar de liefde. In de show gaan zij uit eten in het bekende First Dates-restaurant met ‘gewone Nederlanders’ zonder sterrenstatus.

Giel Beelen vond even de liefde in First Dates
Het is niet de eerste keer dat er een editie van First Dates met bekende Nederlanders wordt gemaakt. Op Valentijnsdag dit jaar was onder anderen Giel Beelen te zien die de liefde vond in het programma, al hield de relatie slechts een paar maanden stand. Ook Sipke Jan Bousema, Mike de Boer, Mariska van Kolck en Yvonne Coldeweijer deden mee.

De speciale uitzendingen van First Dates met BN’ers worden 8, 15 en 22 november uitgezonden bij NPO 3. Je kunt alle afleveringen van First Dates terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op First Dates strikt weer BN’ers: Frits Huffnagel, Johan Vlemmix en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen