Ridley Scott en Disney gaan mogelijk samenwerken voor tovenaarsfilm

Ridley Scott en Disney gaan mogelijk samenwerken voor tovenaarsfilm
The Merlin Saga gebaseerd op beroemde magiër

Nieuws :

De beroemde tovenaar uit de King Arthur-verhalen, Merlin, krijgt een eigen film: The Merlin Saga. Ridley Scott gaat de Disney-film mogelijk regisseren.

Dat meldt Variety, die bronnen rondom de film heeft gesproken. The Merlin Saga richt zich op de boekenreeks van T.A. Barrons. In die verhalen is Merlin nog maar jong en moet hij leren om te gaan met zijn nieuwe magische krachten. Philipa Boyens, bekend van de Lord of The Rings- en Hobbit-films, schreef het script.

2017 was een druk jaar voor Scott. Hij regisseerde Alien: Covenant én stond achter de camera bij All The Money In The World, een film die in een korte tijd nog één van zijn acteurs moest vervangen. Kevin Spacey zou eerst de rol van uitgever Getty vertolken, maar door de onthullingen rond zijn persoon binnen de #MeToo-beweging, besloot Scott om zijn scenes opnieuw te filmen. Ditmaal met Christopher Plummer.

All The Money In The World verschijnt 11 januari in de bioscoop. Wanneer The Merlin Saga uitkomt, is nog niet bekend.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ridley Scott en Disney gaan mogelijk samenwerken voor tovenaarsfilm of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV