Overzicht tijden: Formule 1 GP van Portugal live op tv

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Portugal live op tv
Eerste F1-race in Portimão

Sport :

Op zondag 25 oktober is de Formule 1 GP van Portugal om 14.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 23 oktober zijn bij Ziggo ook de vrije trainingen en de kwalificatie op zaterdag te zien.

Bekijk ook op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Tijdschema Formule 1 GP van Portugal 2020

Vrijdag 23 oktober

  • 12.00 uur: vrije training 1
  • 16.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 24 oktober

  • 12.00 uur: vrije training 3
  • 14.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 15.00 uur: kwalificatie (vanaf 15.20 uur verder te volgen op Ziggo kanaal 13 of Ziggo Sport Racing vanwege Barcelona - Real Madrid) (ook op RTL Duitsland)

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Racing te zien is.

Zondag 25 oktober

  • 13.00 uur: voorbeschouwing race (ook op RTL Duitsland)
  • 14.10 uur: race (ook op RTL Duitsland)

Bekijk ook de voorlopige nieuwe racekalender Formule 1 2020.

Portimão
Vanwege de aangepaste Formule 1-kalender in dit 'coronajaar' is er een nieuw circuit in de hoogste autosportklasse: Autódromo Internacional do Algarve. Het circuit in Portimão ligt er sinds 2008. Tot halverwege de jaren 90 was de GP van Portugal op andere circuits in het land.

WK-stand
Lewis Hamilton gaat ruim aan kop in het wereldkampioenschap. Zijn ploeggenoot Valtteri Bottas staat vlak voor Max Verstappen. De Nederlander kwam in de vorige grand prix in Duitsland een stuk dichterbij vanwege een uitvalbeurt van Bottas.

De Formule 1 GP van Portugal is zondag 25 oktober om 14.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 22 oktober zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. Bekijk het tijdschema hierboven en bekijk hier alles van de Formule 1.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Formule 1 GP van Portugal live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier