Donderdag in De Vooravond: uitreiking Sonja Barend-Award

Donderdag in De Vooravond: uitreiking Sonja Barend-Award
De gasten van donderdag 22 oktober

Kijktip :

Donderdag is er weer een bijzondere uitzending van De Vooravond. Deze staat namelijk grotendeels in het teken van De Sonja Barend-Award. Sonja Barend zelf reikt de award uit. Wie wordt de opvolger van Kefah, Eva, Humberto, Matthijs en Jeroen? Hieronder lees je wie alle gasten zijn op donderdag 22 oktober.

De gasten van De Vooravond van donderdag 22 oktober

  • TV-kok Freddy Tratlehner, oftewel Vjeze Fur, maakt een schnitzel van de reuzenbovist, een enorme paddenstoel. Gaat dat in de smaak vallen bij Renze en Fidan?
  • Jan Terlouw en de voorzitters van de politieke jongerenorganisaties stelden een ambitieus klimaatmanifest op voor de volgende verkiezingen: Nederland moet in 2035 klimaatneutraal zijn. Ze vertellen over hoe het ermee staat.
  • Felix Klos en Madeleijn van den Nieuwenhuizen blikken vooruit op het laatste verkiezingsdebat tussen Joe Biden en Donald Trump, dat vannacht plaatsvindt.
  • Filmjournalist Noa Johannes over het veertigjarige bestaan van de absolute horrorklassieker The Shining van Stanley Kubrick.
  • Sonja Barend reikt de Sonja Barend-Award uit voor het beste tv-interview van afgelopen jaar.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De Vooravond: uitreiking Sonja Barend-Award of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier