Baanbrekende horrorfilm The Conjuring zaterdag op Veronica

Baanbrekende horrorfilm The Conjuring zaterdag op Veronica
Begin van bijzondere horrorfranchise

Kijktip :

Een afgelegen huis, enge poppen en een hulpeloos gezin: het perfecte recept voor een cheap-horror. Juist dat is deze film bepaald niet. De ijzingwekkend spannende horrorfilm The Conjuring is zaterdag te zien op Veronica en te streamen via onder meer Netflix.

Bekijk hier welke films je in de Halloween-maand op Veronica kunt kijken.

Het verhaal
Het doodenge verhaal van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Wanneer hun hulp wordt ingeroepen door een gezin dat door een duistere aanwezigheid in hun afgelegen boerderij geterroriseerd wordt, worden ze geconfronteerd met een machtige duivelse entiteit en raken ze betrokken bij de meest angstaanjagende zaak van hun leven.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Het horrorgenre lag al sinds begin jaren '00 een beetje op zijn gat, totdat regisseur James Wan met zijn eerste Conjuring-film het genre weer liet schudden op haar grondvesten. Zowel visueel als auditief een lust voor het oog en oor. Geen goedkope jumpscare, maar een over het geheel genomen eng verhaal. Anno 2020, waarin horrorfilms weer de normaalste zaak van de wereld zijn, is dat iets om van te leren: 4 sterren.

De film The Conjuring (2013) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is op zaterdag 24 oktober om 20.00 uur te zien op Veronica. Daarnaast is de film te streamen via Netflix.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Baanbrekende horrorfilm The Conjuring zaterdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen