Omroep MAX brengt bijzonder verhaal Scrooge Live op televisie met Kerst

Omroep MAX brengt bijzonder verhaal Scrooge Live op televisie met Kerst
Kerstverhaal vraag steun voor kinderarmoede in Nederland

Nieuws :

Omroep MAX komt met Kerst met een bijzondere uitzending: Scrooge Live. Dit wordt een live-versie met bekende zangers en acteurs die het bekende kerstverhaal tot leven brengen. Wie er aan deze productie meedoen, is nog niet bekend.

Ebenezer Scrooge komt naar Dordrecht
Het iconische kerstverhaal rond Ebenezer Scrooge staat centraal in de uitzending van Scrooge Live. Dit verhaal is gebaseerd op A Christmas Carol van Charles Dickens. Deze kerstuitzending vindt plaats vanuit Dordrecht.

Aandacht voor kinderarmoede in Nederland
MAX heeft niet alleen als doel om dit kerstverhaal naar de mensen thuis te brengen, maar ook wordt er aandacht gevraagd voor kinderarmoede in Nederland. Met Scrooge Live wil de omroep steun vragen voor Nationaal Fonds Kinderhulp, om ervoor te zorgen dat ook kinderen die in armoede leven het nieuwe jaar op een warme manier kunnen starten.

Scrooge Live is zondagavond 20 december te zien op NPO 1. Na afloop kun je deze speciale kerstuitzending terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Omroep MAX brengt bijzonder verhaal Scrooge Live op televisie met Kerst of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen