Alberto Stegeman vanaf zondag terug met Undercover in Nederland op SBS6

Alberto Stegeman vanaf zondag terug met Undercover in Nederland op SBS6
Opnieuw duistere zaken ontmaskerd

Kijktip :

Vanaf zondag 25 oktober is Alberto Stegeman terug met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland, waarin hij met de verborgen camera allerlei duistere zaken ontmaskerd. Undercover in Nederland zie je elke zondag rond 21.30 uur op SBS6.

Strafbare feiten
Elke dag vinden er in heel Nederland strafbare feiten plaats, die vaak onopgemerkt worden uitgevoerd en daardoor niet worden aangepakt door de autoriteiten. Wanneer Alberto Stegeman en zijn team lucht krijgen van deze praktijken, kunnen de oplichters zich echter maar beter verbergen. Gewapend met een verborgen camera weet Stegeman namelijk altijd de zaken boven water te krijgen.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen onderzoeken Stegeman en zijn team de levendige handel in illegaal en ongekeurd vlees. En wat blijkt? Verboden Afrikaans oerwoudvlees wordt in ons land onder de toonbank verkocht. Het vlees is levensgevaarlijk omdat het allerlei dodelijke virussen in ons land kan brengen, zoals de Afrikaanse varkenspest of mond- en klauwzeer.

Undercover in Nederland is op zondag 25 oktober elke zondag om 21.30 te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Alberto Stegeman vanaf zondag terug met Undercover in Nederland op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier