Omroep MAX zoekt beste modeltreinbouwer in De Grote Kleine Treinen Competitie

Omroep MAX zoekt beste modeltreinbouwer in De Grote Kleine Treinen Competitie
Nieuw programma najaar 2021 op NPO1

Nieuws :

Omroep MAX komt met een nieuw programma dat draait om modeltreinen, met de titel De Grote Kleine Treinen Competitie. Dit NPO1-programma is een zoektocht naar de beste modeltreinbouwer van Nederland.

Miniatuurwereld met treinen in bepaald thema
In het programma gaan zes modeltreinbouwers met hun teams strijden voor de titel van de beste bouwer. Elke aflevering staat in het teken van een bepaald thema. De teams krijgen meerdere dagen de tijd om hun creativiteit in te zetten en goed samen te werken om een nieuwe miniatuurwereld met rijdende treinen te creëren.

Wie graag wil strijden voor de titel beste modeltreinbouwer in De Grote Kleine Treinen Competitie kan zich hier bij Omroep MAX opgeven.

De Grote Kleine Treinen Competitie al succes in buitenland
Naast de creativiteit wordt bijvoorbeeld ook gekeken naar de techniek van modelspoorbaan, de treinen moeten rijden en de lichtjes mooi branden. Dit programma is een Nederlandse bewerking van het succesvolle Britse format The Great Model Railway Challenge.

De Grote Kleine Treinen Competitie is in het najaar van 2021 te zien bij NPO1. Gids.tv houdt je op de hoogte van het laatste nieuws rond De Grote Kleine Treinen Competitie.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Omroep MAX zoekt beste modeltreinbouwer in De Grote Kleine Treinen Competitie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier