Laatste seizoen Zondag Met Lubach in voorjaar 2021 rond de Verkiezingen

Laatste seizoen Zondag Met Lubach in voorjaar 2021 rond de Verkiezingen
Arjen Lubach al bezig met nieuw tv-programma

Nieuws :

Arjen Lubach maakte eerder al bekend dat hij zou gaan stoppen met zijn populaire programma Zondag Met Lubach. En nu is bekendgemaakt dat hij zijn laatste serie in het voorjaar van 2021 zal maken, deze afleveringen staan in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen.

Afgelaste theatertour biedt ruimte voor Zondag Met Lubach
Eigenlijk zou Lubach het theater ingaan begin volgend jaar, maar dit gaat in verband met de coronacrisis niet door. Daardoor heeft hij nu tijd en ruimte om een laatste seizoen van Zondag Met Lubach te maken.

Lubach al bezig met nieuw programma
Lubach stopt zeker niet met tv maken. “Ik denk dat ik namens het hele team spreek als ik zeg dat we trots zijn op het succes van Zondag Met Lubach, maar we willen onszelf ook blijven vernieuwen. Daarom stopt ZML, maar ik denk al wel hard na over een nieuw programma”, zegt Lubach op de website van de VPRO.

Als bekend is wanneer de laatste reeks van Zondag Met Lubach precies wordt uitgezonden, lees je dat bij Gids.tv. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Laatste seizoen Zondag Met Lubach in voorjaar 2021 rond de Verkiezingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier