El Clásico FC Barcelona - Real Madrid live op tv

El Clásico FC Barcelona - Real Madrid live op tv
Kraker in La Liga

Sport :

Op zaterdag 24 oktober spelen FC Barcelona en Real Madrid om 16.00 uur tegen elkaar in de Spaanse competitie. El Clásico is live op tv te zien bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Samenvatting en hoogtepunten FC Barcelona - Real Madrid

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Kraker
Waar in de Nederlandse competitie alle topwedstrijden pas na de kerst gepland staan, is de kraker in Spanje al op deze 24 oktober. De ploeg van trainer Ronald Koeman en middenvelder Frenkie de Jong, FC Barcelona, won afgelopen week met 5-1 in de Champions League van de Hongaarse kampioen Ferencváros.

Stand
Real verloor thuis met 2-3 van Sjachtar Donetsk. In de competitie staat Barça negende met 7 punten uit 4 duels, terwijl koploper Real Sociedad al twee wedstrijden meer speelde: 11 punten uit 6 duels. Real Madrid is de nummer drie met 10 uit 5.

FC Barcelona - Real Madrid is zaterdag 24 oktober om 16.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select en is online te bestellen. De voorbeschouwing begint om 15.25 uur. De doelpunten en samenvatting komen ook op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op El Clásico FC Barcelona - Real Madrid live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier