Vrijdag in Jinek: Joost Eerdmans en Michel Vos over debat Trump-Biden

Vrijdag in Jinek: Joost Eerdmans en Michel Vos over debat Trump-Biden
De gasten van vrijdag 23 oktober

Kijktip :

Joost Eerdmans en Michel Vos blikken samen terug op het laatste debat tussen Donald Trump en Joe Biden. Is er een winnaar aan te wijzen? Nu de Amerikaanse presidentsverkiezingen dichterbij komen speculeren de heren er op los. Wie wordt de komende vier jaar president van de Verenigde Staten? Hieronder zie je wie er nog meer te gast zijn bij Jinek.

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - vrijdag 23 oktober

  • Vandaag was het Wereldstotterdag. En dat wordt bij Jinek besproken met echte ervaringsdeskundigen. Want hoe gaan zij om met hun spraakprobleem? En hoe doe je dat met een baan in media of politiek? Aan tafel zitten Femke Merel van Kooten-Arissen, Erben Wennemars en Waldemar Toornstra.
  • Joost Eerdmans en Michel Vos hebben allebei gekeken naar het laatste debat tussen Donald Trump en Joe Biden. Wat zijn hun bevindingen? En kunnen ze inmiddels voorspellen wie de volgende president van de Verenigde Staten wordt?
  • Diederik Gommers is te gast om te praten over het nieuwe dagrecord van 10.000 nieuwe coronabesmettingen. Het gaat niet de goede kant op met de ontwikkeling van het coronavirus. Kan Diederik Gommers licht in de duisternis brengen?

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: Joost Eerdmans en Michel Vos over debat Trump-Biden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen