Recensie: Borat Subsequent Moviefilm is scherp op het randje en erover

Recensie: Borat Subsequent Moviefilm is scherp op het randje en erover
Sacha Baron Cohen opnieuw in vorm

Film :

Vanaf 23 oktober staat Borat Subsequent Moviefilm op Amazon Prime Video. Deze zomer werd Borat voor het eerst gespot op verschillende plekken in het Zuiden van Amerika, wat uiteindelijk ook tot een nieuwe film leidde. Lees hier de recensie van Borat Subsequent Moviefilm.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Quarantaine
Borat, de bekendheid uit Kazachstan, heeft dit keer zijn dochter meegenomen om haar te schenken aan iemand dicht bij de troon. Maar dan moet iedereen ineens in quarantaine wegens het coronavirus. Borat vraagt een lieve maar conservatieve man op straat of hij bij hem mag verblijven.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Borat is terug, en hoe. De film is nu al de meestbesproken film sinds tijden in de Verenigde Staten en niet ten onrechte: de film doet alles wat een Borat-film moet doen. De verhalen zijn stuitend, je zit met open mond te kijken naar de dingen die je voor je ogen ziet gebeuren. Sacha Baron Cohen zet weer een uitstekende Borat neer, maar de credits gaan deze keer naar Maria Bakalova als dochter Tutar: om haar draait het grootste deel van het verhaal, wat overigens weer ijzersterk in elkaar zit. Borat 2 gaat op en over het randje, maar het is opnieuw heel plezierig kijken: 4 sterren.

Cast
Naast Sacha Baron Cohen (The Trial of the Chicago 7) en Maria Bakalova (Transgression) zie je ook Tom Hanks (Forrest Gump), Rudy Giuliani en Mike Pence in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jason Woliner (What We Do in the Shadows).

Borat Subsequent Moviefilm is vanaf 23 oktober 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Komedie. Tijdsduur: 95 minuten. IMDb-score: 7,1.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Borat Subsequent Moviefilm is scherp op het randje en erover of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier