Golden Globe Awards live op E! Entertainment

Golden Globe Awards live op E! Entertainment
Eerste in reeks awardshows

Kijktip :

Met de uitreiking van de Golden Globe Awards gaat het Awards-seizoen van start. Tv-zender E! Entertainment is er live bij in Hollywood. Met een plek aan de rode loper en de live-registratie van de awardshow kun je ook in Nederland alles rondom de Golden Globes op tv volgen.

Alle glitter en glamour komt in de nacht van zondag 7 op maandag 8 januari voorbij. Voor de 75ste keer worden de gouden beeldjes uitgereikt voor de beste films en televisieseries van het afgelopen jaar. De grootste namen uit de tv- en filmwereld zijn daarbij aanwezig. Komiek Seth Meyers presenteert de avond vanuit het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, Californië.

Seth Meyers

Verderop in januari zendt E! Entertainment nog twee awardshows uit. De Screen Actors Guild Awards, die wordt beschreven als een van de leukste avonden van het awards-seizoen, is in de nacht van 21 op 22 januari te zien. Tot slot zijn de grootste muzieksterren ter wereld te zien tijdens de uitreiking van de Grammy Awards in de nacht van 28 op 29 januari.

De registratie van de Golden Globe Awards is in de nacht van zondag 7 op maandag 8 januari live te zien op E! Entertainment vanaf 00:00 uur. Bekijk in onderstaande video hoe de genomineerden bekend gemaakt werden.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Golden Globe Awards live op E! Entertainment of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier