Danny Ghosen duikt in wereld van club Sin Miedo in tweeluik Danny & The Brotherhood

Danny Ghosen duikt in wereld van club Sin Miedo in tweeluik Danny & The Brotherhood
Serie over broederschap 23 en 30 november op NPO 3

Nieuws :

Danny Ghosen komt binnenkort met een nieuwe serie, met de titel Danny & The Brotherhood. In dit tweeluik duikt hij in de wereld van de club Sin Miedo.

Waarom is ‘brotherhood’ zo belangrijk?
Sin Miedo is ontstaan nadat motorclubs als de Hell's Angels, No Surrender en Satudarah werden verboden omdat deze werden beschouwd als criminele organisaties. Nu een aantal grote motorclubs niet meer mag bestaan, verenigen ‘nieuwe leden’ zich in nieuwe 'brotherhoods'. De mannen van Sin Miedo vertellen aan Ghosen wie ze zijn en waarom brotherhood zo belangrijk voor ze is.

Ghosen bespreekt relatie Sin Miedo met politie
Ghosen is onder meer bij een groot feest, waarbij nieuwe 'chapters' worden inwijd. Maar ook de gecompliceerde relatie met de politie en lokale overheden wordt besproken. De mannen vertellen dat ze scherp in de gaten worden gehouden en dat ze in strijd zijn met de gemeente om hun clubhuis te behouden.

Danny & The Brotherhood is maandag 23 november en 30 november om 21.20 uur te zien bij NPO 3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Danny & The Brotherhood terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Danny Ghosen duikt in wereld van club Sin Miedo in tweeluik Danny & The Brotherhood of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier