Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 44

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 44
Kijktips voor zaterdag 24 t/m 31 oktober

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. The Queen's Gambit, S1 (Netflix)


De achtjarige wees Beth Harmon is rustig, chagrijnig en ogenschijnlijk onopvallend. Totdat ze haar eerste potje gaat schaken. Haar zintuigen worden scherper, haar denken helderder, en voor het eerst in haar leven voelt ze zich volledig in controle. Bekijk hier waar je The Queen's Gambit kunt streamen.

2. Borat Subsequent Moviefilm (Prime Video)


Borat is terug. De bekendheid uit Kazachstan heeft dit keer zijn dochter meegenomen om haar te schenken aan iemand dicht bij de troon. Maar dan moet iedereen ineens in quarantaine wegens het coronavirus. Lees hier waar je Borat Subsequent Moviefilm kunt streamen.

__Lees hier de filmrecensie van Borat Subsequent Moviefilm.

3. Het verhaal van Olaf (Disney+)


In het nooit eerder vertelde verhaal van Olaf volgen we zijn eerste stappen in het vormen van zijn eigen identiteit in de besneeuwde bergen buiten Arendelle. Lees hier waar je Het Verhaal van Olaf kunt kijken.

4. Little Women (Netflix)


Het verhaal volgt het leven van vier tienermeisjes - Meg (Emma Watson), Jo (Saoirse Ronan), Beth (Eliza Scanlen) en Amy March (Florence Pugh) - die in de jaren 1860 in Massachusetts wonen waar net de Amerikaanse burgeroorlog heeft plaatsgevonden. Bekijk hier waar je Little Women kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van Little Women.

5. Fargo (25 oktober, wekelijks, Videoland)


In het nieuwe seizoen van Fargo staat misdaadorganisatie, bestaande uit zwarte migranten, centraal. Rond 1950 trekken ze naar het Noorden vanwege de rassenscheidingswetten van Jim Crow in het Zuiden. Onderweg komen ze in conflict met de maffia van Kansas City. Bekijk hier waar je Fargo kunt streamen.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

Killing Eve, S3 (26 oktober)

Videoland


de verveelde MI5-agente Eve (Sandra Oh) en de extreem dodelijke Villanelle (Jodie Comer) hebben een wederzijdse obsessie. Aan de start van de derde reeks staat Villanelle op het punt te trouwen, niet wetende dat Eve nog leeft. Lees hier waar je Killing Eve kunt streamen.

Blood of Zeus (27 oktober)

Netflix


Als een gewone burger die in het oude Griekenland woont, ontdekt Heron zijn ware erfgoed als zoon van Zeus, en zijn doel: de wereld redden van een duivels leger. Bekijk hier waar je Blood of Zeus kunt streamen.

Holidate (28 oktober)

Netflix


Sloane en Jackson hebben er een hekel aan om alleenstaand te zijn op vakantie, waar ze voortdurend worden beoordeeld door hun bemoeizuchtige families. Dus als deze twee vreemdelingen elkaar ontmoeten, beloven ze elkaars ‘holidate’ te zijn voor elke feestelijke gelegenheid in het komende jaar. Bekijk hier waar je Holidate kunt streamen.

Nobody Sleeps In The Woods Tonight (28 oktober)

Netflix


Een groep technologieafhankelijke tieners gaat naar - offline kamp. Veel wandelen in het bos zonder toegang tot smartphones houdt echter niet op, zoals gepland door de organisatoren. Ze zullen voor het echte leven moeten vechten met iets dat ze niet hebben gezien, zelfs niet in de donkerste uithoeken van internet. Bekijk hier waar je Nobody Sleeps In The Woods Tonight kunt streamen.

The Mandalorian, S2 (30 oktober)

Disney+


The Mandalorian komt terug op Disney+ met een gloednieuw seizoen! Nando (Pedro Pascal) krijgt de opdracht om The Child (Baby Yoda) veilig af te leveren, maar er zijn kapers op de kust... Lees hier waar je The Mandalorian kunt kijken.

Ever After: A Cinderella Story (30 oktober)

Disney+


Na de onverwachte dood van haar geliefde vader, wordt Danielle door haar stiefmoeder als een sloofje behandeld. Danielle heeft twee stiefzusjes, de ene is best aardig, maar de andere is een waar monster.. Lees hier waar je Ever After: A Cinderella Story kunt kijken.

Ferdinand (30 oktober)

Disney+


Als Ferdinand opgroeit en verandert in een grote sterke stier blijft hij een zacht temperament houden. Maar wanneer op een dag vijf mannen langs komen om de grootste, snelste en ruigste stier uit te zoeken voor een stierengevecht in Madrid wordt Ferdinand ten onrechte uitgekozen. Lees hier waar je Ferdinand kunt kijken.

Rogue City [Bronx] (30 oktober)

Netflix


Gevangen in het vizier van corruptie bij de politie en de strijdende bendes van Marseille, moet een loyale agent zijn team beschermen door het heft in eigen handen te nemen. Bekijk hier waar je Rogue City kunt streamen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 44 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV