Nieuwe seizoen Eén tegen 50 vanaf zondag op RTL 4

Nieuwe seizoen Eén tegen 50 vanaf zondag op RTL 4
Caroline Tensen terug met coronaproof Eén tegen 100

Kijktip :

De kennisquiz Eén tegen 50 is weer terug met een nieuw seizoen van de coronaproof-versie van Eén tegen 100. Eén kandidaat krijgt vragen van Caroline Tensen en moet tegenkandidaten wegspelen om geld te verdienen. Vanaf 25 oktober is het programma elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Eén tegen 50 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tribune
Niet alleen de hoofdkandidaat naast Caroline, maar ook de 50 kandidaten op de tribune kunnen geld winnen. Elke keer als de hoofdkandidaat afvalt, mogen de spelers op de tribune die nog in het spel zitten onderling 5 duizend euro verdelen.

Twee opties
De kandidaat die het spel speelt krijgt bij elke nieuwe vraag de keuze uit twee opties: De ene keer kun je kiezen uit twee categorieën, de andere keer uit bijvoorbeeld twee foto's of twee geluidsfragmenten. Maar ook de makkelijk/moeilijk-optie komt nog steeds voorbij.

Eén tegen 50 is vanaf zondag 25 oktober elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Eén tegen 50 terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe seizoen Eén tegen 50 vanaf zondag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier