Geert Mak met In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt zondag op NPO 2

Geert Mak met In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt zondag op NPO 2
Geert Mak trekt door Europese geschiedenis

Kijktip :

Het programma In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt, waarin Geert Mak door Europa en de recente Europese geschiedenis trekt, is terug met het vervolg van de serie. De eerste tien afleveringen waren begin dit jaar te zien. Het vervolg is vanaf 25 oktober elke zondag om 22.25 uur te zien op NPO 2.

In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Koude Oorlog
In deze aflevering onderzoekt Geert Mak de terugkeer van de Koude Oorlog en de modus operandi van veiligheidsdiensten anno 2020. In Kirkenes, een klein Noors stadje hoog boven de poolcirkel, zag men tot voor kort de Russen als goede buren. Totdat stadsgenoot Frode Berg in Moskou wordt opgepakt voor spionage. Frode's vrienden zijn met stomheid geslagen.

Klassiek handwerk
De Russische asielzoeker Vladimir denkt dat de pensionado erin is geluisd, net zoals hijzelf ooit. De affaire toont dat het klassieke handwerk bij de inlichtingendiensten weer helemaal in zwang is. Maar wat zegt Frode zelf?

In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt is vanaf zondag 25 oktober elke zondag om 22.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geert Mak met In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt zondag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier