Horror-sequel The Conjuring 2 zie je zondag op Veronica

Horror-sequel The Conjuring 2 zie je zondag op Veronica
Vervolg op adembenemende The Conjuring

Kijktip :

The Conjuring was een baanbrekende horrorfilm die het genre opnieuw op de kaart zette. De vervolgfilm was dan ook een groot succes. De bijzondere horror-sequel The Conjuring 2 is dag te zien op Zender en te streamen via onder meer Pathé Thuis.

Bekijk hier welke films je in de Halloween-maand op Veronica kunt kijken.

Het verhaal
De paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren (Patrick Wilson en Vera Farmiga) reizen in 1977 af naar Engeland om de alleenstaande moeder Peggy Hodgson en haar vier kinderen bij te staan, in het bijzonder haar dochter Janet die bezeten lijkt. Er bevinden zich ook allerlei duistere paranormale verschijnselen in het huis van de Hodgons. Het kwaad zit overal.

Box office succes
De horrorfilm The Conjuring in 2013 was baanbrekend. De tweede reeks van avonturen van de familie Warren werd nog beter bekeken dan de eerste: De film bracht ruim 320 miljoen op. In de Conjuring-franchise bracht alleen The Nun (2018) meer op.

De film The Conjuring 2 (2016) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op zondag 25 oktober om 20.00 uur te zien op Veronica. Daarnaast is de film te streamen via Pathé Thuis.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV