Nieuwe seizoen Als de Brandweer vanaf maandag op RTL 5

Nieuwe seizoen Als de Brandweer vanaf maandag op RTL 5
Wat komt er allemaal kijken bij het werk?

Kijktip :

In het programma Als De Brandweer laten Nederlandse brandweerlieden zien wat er allemaal komt kijken bij het werk van de brandweer. Het programma is maandag 26 oktober elke maandag om 20.30 uur op RTL 5.

Als De Brandweer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Compleet beeld
Voor veel mensen is de brandweer er voor het blussen van branden en het redden van een kat uit de boom, maar deze realityserie laat een compleet beeld zien van de zichtbare en minder zichtbare kanten van het beroep.

Van hevige branden en emotionele reanimaties tot aan spectaculaire reddingsoperaties, als brandweerman moet je van alle markten thuis zijn.

Onder de tram
In de eerste aflevering moet een fietser worden bevrijd, die met zijn lichaam onder de tram terechtgekomen is. Ook staan verschillende auto's in brand in een parkeergarage van een luxe appartementencomplex en zit een automobilist op de A20 achter zijn stuur bekneld.

Als De Brandweer is vanaf maandag 26 oktober elke dag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Als De Brandweer terugkijken op Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe seizoen Als de Brandweer vanaf maandag op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen