Waar is de Mol? met Fred van Leer maandag op SBS6

Waar is de Mol? met Fred van Leer maandag op SBS6
Van Leer naar Zeeland

Kijktip :

In deze aflevering van Waar is De Mol? in Nederland gaat Johnny de Mol met topstylist en tv-presentator Fred van Leer naar Zeeland. De aflevering met Fred van Leer is maandag 26 oktober om 21.30 uur te zien op SBS6.

Waar is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Stacaravan
Fred van Leer bracht als kind al zijn vakanties door in Zeeland. Hij neemt Johnny mee naar de camping waar zijn ouders een stacaravan hadden en waar hij nog flikflooide met meisjes in de duinen. Ook vertelt hij over zijn jeugd in Alblasserdam, zijn vlucht naar Rotterdam waar hij zich stortte op het excentrieke uitgaansleven en zijn drang om de top te bereiken.

Autorijles
Onderweg geeft Johnny Fred, die geen rijbewijs heeft, autorijles waarbij Fred de longen uit zijn lijf schreeuwt van angst. Ten slotte bezoeken ze de beroemde molens van Kinderdijk en proppen ze zich vol met patat.

Waar is De Mol? is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Waar is De Mol? terugkijken op Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Waar is de Mol? met Fred van Leer maandag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen