Serierecensie: The Mandalorian seizoen 2 start met een knal

Serierecensie: The Mandalorian seizoen 2 start met een knal
The Child weer op z'n aller schattigst

Film :

Vanaf 30 oktober staat het tweede seizoen van The Mandalorian op streamingdienst. Het eerste seizoen was, mede door de bijzonder schattige Baby Yoda (The Child in de serie), een gigantisch succes. Vele fans keken lang uit naar dit tweede seizoen. Lees hier de recensie van The Mandalorian seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Soortgenoten
Mando en The Child (Baby Yoda) wisten net op tijd te ontsnappen aan de gevaarlijke Moff Gideon. De Mandalorian is nu zelf de prooi geworden en moet The Child op tijd bij zijn soortgenoten zien te krijgen. Hierbij gaat hij op zoek naar zijn eigen soortgenoten, die hem verder kunnen helpen op zijn reis.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½

De beoordeling gaat alleen over de eerste aflevering.

Het nieuwe seizoen start met een knal. Wanneer Mando en The Child, die deze aflevering weer op z'n schattigst is, naar een welbekende planeet uit het Star Wars universum reizen, wordt het een feest voor de Star Wars-fans en kenners: regisseur Jon Favreau heeft heel wat easter eggs weten te verstoppen. Ook voor de casual kijker is spektakel gegarandeerd. Deze eerste aflevering laat weinig los over het vervolg van de serie, maar is gewoon een heerlijke wegkijker vol met actie. Voorlopig 4,5 ster voor dit tweede seizoen.

Cast
Pedro Pascal (Wonder Woman 1984) speelt de hoofdrol deze serie. Deze productie wordt geleid door Jon Favreau (The Lion King) en Dave Filoni (The Clone Wars).

The Mandalorian seizoen 2 is vanaf 30 oktober 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Actie, Avontuur. IMDb-score: 8,7.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: The Mandalorian seizoen 2 start met een knal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen