Gerard Ekdom presenteert De Top 4000 Muziekquiz op SBS6

Gerard Ekdom presenteert De Top 4000 Muziekquiz op SBS6
Vanaf zaterdag 5 december te zien

Nieuws :

De Top 2000 mag dan nog altijd de meest illustere radiolijst van Nederland zijn, de Top 4000 van Radio 10 wint ook steeds meer aan populariteit. Reden voor SBS6 om het nieuwe programma De Top 4000 Muziekquiz te produceren, dat zal worden gepresenteerd door Radio 10-dj Gerard Ekdom. De drie afleveringen zijn vanaf zaterdag 5 december te zien.

De Top 4000 Muziekquiz gemist? Kijk vanaf 5 december elke aflevering terug bij Gids.tv.

Bordspel
De Top 4000 Muziekquiz is gegoten in de vorm van een gezellig bordspel, dat bestaat uit genummerde vakjes (van vierduizend naar één). De cijfers lopen af in honderdtallen en het doel van het spel is simpel: een deelnemend duo moet met hun pion als eerste de finish bereiken. Dat kan op meerdere manieren: voor stappen op het bord moeten ze dansen, liedjes zingen én goed luisteren. Welk beroemd nummer speelt het draaiorgel, van wie is dat opmerkelijke kapsel en welke songteksten lopen door elkaar?

Tekst gaat verder onder video's.

Anekdotes
In elk van de drie afleveringen ontvangt Ekdom twee duo's van bekende Nederlanders in zijn knusse chalet. Samen luiden ze - aan de hand van de Top 4000 - de feestdagen in. Ekdom stelt de muziekkennis van zijn gasten én van de kijkers flink op de proef. Ook zal één van de bekendste dj's van Nederland zijn eigen kennis in de strijd gooien; hij weet bij elke hit wel een leuke, opmerkelijke of bizarre anekdote uit zijn mouw te schudden. Een gezellig programma voor de donkere zaterdagavonden van december.

Het nieuwe programma De Top 4000 Muziekquiz is vanaf zaterdag 5 december wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Top 4000 Muziekquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV