Dinsdag in Het Perfecte Plaatje: pikante naaktshoot voor fotograferende BN'ers

Dinsdag in Het Perfecte Plaatje: pikante naaktshoot voor fotograferende BN'ers
Houden ze hun zenuwen in bedwang?

Kijktip :

De kandidaten uit Het Perfecte Plaatje krijgen dinsdag (27 oktober) een pittige en zenuwslopende opdracht voor de kiezen: een pikante naaktshoot. Deze jaarlijks terugkerende opdracht zorgt altijd voor de nodige spanning. Brengen de BN'ers het er goed vanaf?

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nieuwe normaal
In de eerste opdracht moeten de bekende Nederlanders echter uit een ander vaatje tappen. De kandidaten gaan de straat op om een foto te maken die "het nieuwe normaal" in een beeld vangt. In Den Haag moeten ze de anderhalve meter-samenleving vastleggen op een foto en zo proberen om een iconisch beeld af te leveren.

Tekst gaat verder onder video's.

Douche
En dan komt het er echt op aan: welke BN'er heeft stalen zenuwen? Tijdens de naaktshoot maken de aspirant-fotografen - op een veilige afstand - een erotische foto van een naakt model onder de douche. Gelukkig hoeven ze dat niet helemaal alleen te doen. Net als bij andere opdrachten krijgen ze hulp: dit keer van de legendarische fotografe Patricia Steur.

Het Perfecte Plaatje is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Het Perfecte Plaatje: pikante naaktshoot voor fotograferende BN'ers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier