Maandag in eerste M van nieuw seizoen: finalisten Wie is de Mol? blikken terug

Maandag in eerste M van nieuw seizoen: finalisten Wie is de Mol? blikken terug
Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie de Jager en Tygo Gernandt te gast bij Margriet van der Linden

Kijktip :

Margriet van der Linden is vanaf vanavond weer alle werkdagen om 19:00 uur te zien met haar talkshow M. Voor de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen heeft haar redactie niemand minder dan de winnaar, de verliezer en de mol uit het afgelopen seizoen van Wie is de Mol? weten te strikken.

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in M - maandag 26 oktober

  • Twintig jaar Wie is de Mol?: een uniek seizoen met uitsluitend oud-kandidaten. Na weken vol spanning hebben de fans eindelijk antwoord op de vraag die hen tijden bezig heeft gehouden… Jeroen Kijk in de Vegte is de mol! Hoe voelt het om zijn geheim na al die tijd te mogen delen? Hoe kijkt verliezend finalist Tygo Gernandt terug op het seizoen? En hoe voelt Nikkie de Jager zich na de overwinning? Bij M genieten zij na én blikken terug op het avontuur!
  • Er is sprake van ontlezing onder Nederlandse jongeren en daarom is de Weddenschap in het leven geroepen. De campagne gaat vandaag van start, zo hopen ze leerlingen uit te dagen om meer te lezen. Leescoaches Dio, Famke Louise en Jeangu Macrooy tekenen straks zelf óók het contract.
  • De komende uitzendingen zal de band Her Majesty de huisband van M zijn. Elke avond treden zij op met een campagnenummer uit de geschiedenis van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Vanavond trapt de band hun eerste optreden van het seizoen af samen met Tim Akkerman. En dat doen ze met het nummer 'Born in the U.S.A.'
  • De besmettingscijfers blijven maar stijgen en dat zorgt voor steeds meer onrust. Want is er sprake van een nieuwe en hardere lockdown? Vanavond schuift journalist en presentator Sven Kockelmann aan, samen met gedragspsycholoog__ Anna Dijkman__ en Volkskrant-columnist Kustaw Bessems. Bessems volgt de coronacrisis kritisch vanaf het begin. Samen met hen bespreken we de huidige situatie in Nederland en wat de onzekerheid doet met ons vertrouwen.

Het nieuwe seizoen van de talkshow M is vanaf maandag 26 oktober elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in eerste M van nieuw seizoen: finalisten Wie is de Mol? blikken terug of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV