Atalanta - Ajax live op tv (Champions League)

Atalanta - Ajax live op tv (Champions League)
Tweede groepswedstrijd

Sport :

Op dinsdag 27 oktober speelt Ajax de tweede groepswedstrijd in de Champions League. Om 21.00 uur begint de uitwedstrijd bij Atalanta Bergamo, live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en via de Gids.tv-livestream.

Samenvatting en hoogtepunten Atalanta - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.


Vorige week
In de eerste speelronde verloor Ajax thuis met 1-0 van Liverpool. Atalanta won diezelfde avond met 4-0 op bezoek bij de Deense kampioen FC Midtjylland.

Kwartfinalist
Voor Ajax wordt de uitwedstrijd bij de Italianen een belangrijke. Bij verlies kan de achterstand op zowel Atalanta als Liverpool zes punten worden. Atalanta was afgelopen seizoen nog kwartfinalist in de Champions League.

Atalanta - Ajax is dinsdag 27 oktober om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online bij KIJK.nl en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing van SBS begint om 20.30 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Atalanta - Ajax live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier