Sons of Anarchy spin-off voor Mayans MC

Sons of Anarchy spin-off voor Mayans MC
Latino bikers krijgen eigen serie

Nieuws :

De laatste aflevering van Sons of Anarchy verscheen al in december 2014. Maar fans kunnen gerust hun hart ophalen. De latino bikergang Mayans MC krijgt dit najaar namelijk een eigen serie.

Mayans MC vertelt het verhaal over Ezekiel ‘EZ’ Reyes (JD Pardo). Een goede jongen, wiens toekomst om zeep wordt geholpen door een Mexicaans drugskartel. Nadat hij in de gevangenis belandt, wordt EZ ‘prospect’ bij de Mayans om wraak te nemen. Het verhaal speelt zich af bij de Mexicaanse grens en richt zich op een ander deel van de Mayans dan we in Sons of Anarchy zagen. Wel is er een rol voor Marcus Álvarez (Emilio Rivera), de leider van de Mayans in de SOA-serie.

Just A Car Guy: Mayans MC, the Sons of Anarchy spin off, has a ...

Naast Pardo spelen ook Edward James Olmos (Blade Runner), Jacqueline Obradors, Raoul Trujillo (Sicario) en Richard Cabral (Lethal Weapon) een rol in Mayans MC.

De Amerikaanse zender FX zendt minsten tien afleveringen uit van de serie. Ook Mayans MC wordt gemaakt door SOA-bedenker Kurt Sutter. FX verwacht de serie eind zomer, begin herfst dit jaar uit te zenden. Wanneer de serie op de Nederlandse zender FOX is te zien, is nog niet bekend.

Wanneer er meer bekend is over de start en uitzenddata van de serie, lees je dit op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sons of Anarchy spin-off voor Mayans MC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier