Concert van hoop woensdag te zien op NPO 1: deze BN'ers treden op

Concert van hoop woensdag te zien op NPO 1: deze BN'ers treden op
Hart onder de riem in coronatijd

Kijktip :

Na een relatief onbezorgde zomer is de ellende van het voorjaar weer helemaal teruggekeerd in Nederland: het coronavirus grijpt wild om zich heen en een uitweg op de korte termijn lijkt er niet in te zitten. Daarom is op woensdag 28 oktober de liveshow Concert van hoop te zien op NPO 1, een muzikaal hart onder de riem.

Concert van hoop gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Uitzichtloos
Nu het coronavirus weer in alle hevigheid toeslaat lijkt de situatie voor veel Nederlanders steeds uitzichtlozer te worden. Daarom presenteert Bert van Leeuwen namens de Evangelische Omroep een hoopvol en positief muzikaal geluid in deze zware tijd. De optredens worden afgewisseld met hoopvolle verhalen uit het hele land waarin muziek een rol speelt. Door de afwisseling van muziek en portretten wil de EO een avond vol hoop bieden.

Optredens
Onder begeleiding van het Metropole Orkest treden de volgende bekende artiesten op in een leeg Ahoy:

  • André Hazes
  • Maan
  • Miss Montreal
  • Nick & Simon
  • Trijntje Oosterhuis
  • Van Velzen

De liveshow Concert van hoop is op woensdag 28 oktober om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna Concert van hoop terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Concert van hoop woensdag te zien op NPO 1: deze BN'ers treden op of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier