Nieuw programma Over winnaars vanaf woensdag te zien op RTL 4

Nieuw programma Over winnaars vanaf woensdag te zien op RTL 4
Mensen met fysieke beperking gaan uitdaging aan

Kijktip :

Vanaf woensdag 28 oktober is het nieuwe programma Over winnaars te zien op RTL 4. Hierin maakt presentator Jamai Loman kennis met mensen die een fysieke beperking of ingrijpende ziekte hebben. Zij willen ondanks hun beperking van het onmogelijke het mogelijke maken.

Over winnaars gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Dromen waarmaken
Door de situatie waar ze zich in bevinden, hebben veel deelnemers aan Over winnaars hun dromen, plannen, passies en ambities in een hoekje weggestopt. Nu proberen ze die alsnog waar te maken. In de eerste aflevering reist Jamai naar de 36-jarige Sarah uit Emmen, die op haar 22ste heftig nieuws kreeg. Haperende benen en vage klachten leidden tot de diagnose MS.

Tekst gaat verder onder video's.

Hans Klok
De eerste jaren bevindt de ziekte zich nog in een mild stadium, maar uiteindelijk belandt ze in een rolstoel. Toch wil de extraverte Sarah graag schitteren op een groot podium en het publiek in de zaal versteld doen staan. Op het oog een moeilijke missie, maar Jamai daagt haar uit om met hem af te reizen naar Las Vegas voor een optreden in de show van Hans Klok.

Het nieuwe programma Over winnaars is vanaf woensdag 28 oktober wekelijks om 21.15 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Over winnaars terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Over winnaars vanaf woensdag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen