Juventus - FC Barcelona live op tv

Juventus - FC Barcelona live op tv
Kraker in Champions League

Sport :

Op woensdag 28 oktober staat met Juventus - Barcelona een mooi duel in de Champions League op het programma. SBS6 en Ziggo Sport Voetbal doen om 21:00 uur live verslag op tv. Online kun je kijken op KIJK.nl en via de Gids.tv-livestream.

Samenvatting en hoogtepunten Juventus - FC Barcelona

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Topploegen
Juve en Barça zijn de twee topploegen in Groep G van de Champions League. Afgelopen week wonnen ze hun eerste groepswedstrijd. Juventus won met 2-0 bij Dinamo Kiev en Barcelona versloeg Ferencvaros met 5-1.

Koeman
In de eigen competitie is Barcelona nog een stuk minder succesvol. De ploeg van Ronald Koeman verloor afgelopen weekend met 3-1 van Real Madrid. Daarvoor verloor het van Getafe en speelde het gelijk tegen Sevilla.

Juventus - FC Barcelona is woensdag 28 oktober om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online bij KIJK.nl en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing van SBS begint om 20.30 uur.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Juventus - FC Barcelona live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen