Heftige documentaire In de armen van Morpheus woensdag te zien op NPO 2

Heftige documentaire In de armen van Morpheus woensdag te zien op NPO 2
Wat als slaapproblemen je leven beheersen?

Kijktip :

Slapeloosheid is een groot probleem in Nederland: bijna een kwart van de bevolking heeft er last van. Voor sommige mensen is het slechts een klein probleem, maar wat als je slaap zó heftig is dat het je dagelijkse leven ontwricht? In de heftige documentaire In de armen van Morpheus wandelen we over de grens tussen droom en werkelijkheid.

In de armen van Morpheus gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Dromen
Alleen in je slaap kun je ontsnappen aan de logica en de sores van het dagelijks leven. Je vergeet alles en begint te dromen - maar wat als je slaap zo heftig is dat het je dagelijkse leven op zijn kop zet? En wat als de nachtmerries ook na het wakker worden doorgaan? De documentaire In de armen van Morpheus laat onder anderen Roselien en Emily aan het woord over hun slaapproblemen.

Agressie
Roselien is altijd moe en valt altijd en overal in slaap. Er is weliswaar een medicijn beschikbaar, maar tegen welke prijs? En Emily wordt al een flinke tijd geplaagd door angstaanjagende, apocalyptische nachtmerries en agressie tijdens het slaapwandelen. Zij hoopt een oplossing te vinden bij een ritueel in het land van haar voorouders.

De documentaire In de armen van Morpheus is op woensdag 28 oktober om 23.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de docu In de armen van Morpheus terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftige documentaire In de armen van Morpheus woensdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen