Ajax - Fortuna Sittard live op tv

Ajax - Fortuna Sittard live op tv
Opnieuw monsterscore voor Amsterdammers?

Sport :

Op zaterdag 31 oktober spelen Ajax en Fortuna Sittard in de zevende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Fortuna Sittard

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De onderstaande samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Ajax won vorige week met een monsterscore van 0-13 van VVV Venlo. De Amsterdammers bleven maar scoren, waarbij vooral Traore in het oog sprong. In de Champions League-wedstrijd tegen Atalanta werd het (maar) 2-2.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Fortuna Sittard
De laatste twee wedstrijden van de Limburgers tegen de Amsterdammers gingen redelijk roemloos verloren: 4-0 en 5-0. In 2002 speelde Fortuna en Ajax voor het laatst gelijk. De ploeg uit Sittard staan overigens roemloos laatste met 2 punten.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.45 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - Fortuna Sittard is zaterdag 31 oktober om 20.00 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Fortuna Sittard live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen