FC Emmen - Feyenoord live op tv

FC Emmen - Feyenoord live op tv
Gaan de Rotterdammers opnieuw punten verspelen?

Sport :

Op zondag 1 november spelen Feyenoord en FC Emmen in de zevende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Oude Meerdijk in Emmen. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten FC Emmen - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers zitten in een redelijk negatieve spiraal: de wedstrijden tegen RKC (2-2) en Wolfsberger (1-4 verlies) verliepen heel slecht. De ploeg van Dick Advocaat moet dus winnen om weer in een goede flow te komen. Voorlopig hebben ze in de Eredivisie overigens nog geen wedstrijd verloren.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

FC Emmen
Emmen is niet direct kansloos in eigen stadion: de provincieclub wist de laatste wedstrijd in Emmen nog gelijk te spelen tegen de ploeg van toenmalig coach Jaap Stam.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Emmen - Feyenoord is zondag 1 november om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op FC Emmen - Feyenoord live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen