PSV - ADO Den Haag live op tv

PSV - ADO Den Haag live op tv
Eindhovenaren willen weer de koppositie

Sport :

Op zondag 1 november spelen PSV en ADO Den Haag in de zevende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - ADO Den Haag

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De Eindhovenaren staan op dit moment op de derde plaats met 2 punten minder dan koplopers Ajax en Vitesse. De ploeg van Roger Schmidt moet dus punten pakken tegen de Hagenezen. Ze hebben nog steeds veel problemen op het gebied van spelersmateriaal, omdat er veel besmettingen met het coronavirus zijn geconstateerd.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

ADO Den Haag
De Hagenezen wisten de laatste zes wedstrijden in het Philips Stadion niet te winnen. Op 5 februari 2011 won ADO voor het laatst in de stad van de lampen. De Hagenezen staan op dit moment op de vijftiende plaats, net boven de degradatiestreep.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.30 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - ADO Den Haag is zondag 1 november om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PSV - ADO Den Haag live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen