Nieuw seizoen Mr. Frank Visser rijdt visite start donderdag op sBS6

Nieuw seizoen Mr. Frank Visser rijdt visite start donderdag op sBS6
Op reis door het land voor juridisch advies

Kijktip :

Mr. Frank Visser doet uitspraak bleek de afgelopen tijd weer een groot kijkcijferkanon op SBS6: vlak na Chateau Meiland wist mr. Visser soms wel een miljoen kijkers te trekken. Vanaf donderdag 29 oktober is hij weer terug met zijn andere programma Mr. Frank Visser rijdt visite.

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Woonkamer
In plaats van dat de cliënten naar hem toe komen, reist mr. Frank Visser in dit programma juist door heel Nederland om mensen in hun eigen woonkamer van het broodnodige juridische advies te voorzien. Uiteraard is Viktor Brand ook weer van de partij om de kwestie op te helderen en - waar nodig - misschien een klein beetje olie op het vuur te gooien. Gelukkig weet mr. Visser zelfs de moeilijkste gevallen met zijn kenmerkende doortastendheid én humor van advies te voorzien.

Tekst gaat verder onder video's.

Puppy
Dagelijks krijgt mr. Visser tientallen noodkreten van mensen met een juridisch probleem, en in de eerste aflevering gaat het onder meer over een flink beschadigde kast na bezorging. Mr. Visser biedt uiteraard hulp. Verder krijgen we in de seizoensopening onder meer een man te zien wiens woning van de gemeente tegen de valkte moet en een via internet bestelde puppy die ernstig ziek bleek te zijn.

Het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite is vanaf donderdag 29 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser rijdt visite terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Mr. Frank Visser rijdt visite start donderdag op sBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen