Dinsdag in talkshow M: Piet de Visser over jarige Diego Maradona

Dinsdag in talkshow M: Piet de Visser over jarige Diego Maradona
De gasten van dinsdag 27 oktober

Kijktip :

Diego Maradona is na zijn glansrijke voetbalcarrière ver afgegleden, maar de vedette van weleer viert vandaag wél zijn zestigste verjaardag. In talkshow M is onder meer Piet de Visser te gast om hierover te vertellen. Wie schuiven er nog meer aan?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in M - dinsdag 27 oktober

  • Voetballegende Diego Armando Maradona wordt vrijdag zestig jaar. Maradona werd op zijn tiende ontdekt en heeft sindsdien een enorme impact achtergelaten binnen de voetbalwereld. Oud-voetballer, trainer en scout Piet de Visser schuift vanavond aan, samen met sportjournalist Sjoerd Mossou. Met hen praten we over de roem en tragiek rondom Maradona.
  • De komende uitzendingen zal de band Her Majesty de huisband van M zijn. Elke avond treden zij op met een campagnenummer uit de geschiedenis van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. We gaan terug naar de verkiezingen van 2016. Hillary Clinton gebruikte het nummer 'Roar' van Katy Perry. Deze wordt vanavond gezongen door Patricia van Haastrecht.
  • Om 19.00 uur worden we weer bijgepraat door premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. De teller staat vandaag op ruim 10.000 nieuwe besmettingen. Met journalist en presentator Sven Kockelmann, econoom Nora Neuteboom en columnist Kustaw Bessems blikt Margriet terug op het persmoment.

De verkorte uitzending van M is op dinsdag 27 oktober vanaf 19.20 uur te zien op NPO 1 i.v.m. de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in talkshow M: Piet de Visser over jarige Diego Maradona of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen