Dinsdag bij Jinek: Lucille Werner over CDA-loopbaan & Glen Faria en Kenny B over samenwerking

Dinsdag bij Jinek: Lucille Werner over CDA-loopbaan & Glen Faria en Kenny B over samenwerking
Ook Jamai Loman is te gast, hij praat over zijn nieuwe programma Over Winnaars

Kijktip :

Eva Jinek heeft Lucille Werner weten te strikken voor haar uitzending van dinsdagdavond. De sympathieke Lingo-presentatrice bleek vandaag op de kieslijst van het CDA voor de verkiezingen van volgend jaar te staan en zal vanavond haar beweegredenen uitgebreid toelichten.

De andere gasten in Jinek op dinsdag 27 oktober

  • Glen Faria & Kenny B hebben samen het nummer 'Niet Boos Zijn’ uitgebracht. Ze vertellen over de samenwerking en treden uiteraard ook op.
  • Jamai Loman presenteert vanaf deze week het programma Over Winnaars. Een van de mensen die hij daarvoor volgde was Marleen Nieuwkamer, die ten gevolge van een zeer zeldzame aandoening in de laatste weken van haar zwangerschap twee maanden op het randje van de dood balanceerde. Samen zijn ze te gast.
  • Lucille Werner staat op de kandidatenlijst van het CDA voor de verkiezingen van 2021 voor de Tweede Kamer. Ze vertelt erover bij Jinek. Waarom wil ze graag de politiek in?
  • Lilian Marijnissen en Marieke van de Zilver zijn te gast om te praten over het persmoment van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. Wat vonden ze ervan? Doet het kabinet op dit moment genoeg om het coronavirus onder controle te houden?

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag bij Jinek: Lucille Werner over CDA-loopbaan & Glen Faria en Kenny B over samenwerking of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen