Paul de Leeuw en Astrid Joosten nieuw presentatieduo van talkshow Op1

Paul de Leeuw en Astrid Joosten nieuw presentatieduo van talkshow Op1
De Leeuw en Joosten presenteren vanaf 6 november de vrijdagavond

Nieuws :

Op1 heeft er weer een nieuw presentatieduo bij. Niemand minder dan Paul de Leeuw en Astrid Joosten gaan als presentatoren plaatsnemen aan de talkshowtafel, zo maakt BNNVARA vandaag bekend.

Astrid Joosten zin om weer gesprekken te voeren
Joosten en De Leeuw nemen het stokje over van Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg vanaf 6 november. Zij nemen de presentatie op de vrijdagavond op zich, Logtenberg en Hilbrand gaan naar de maandagavond. "Ik had heel veel zin om weer gesprekken te voeren op televisie. Dat ik dat ook nog eens met Paul mag doen maakt dat ik me er zeer op verheug. We hebben er erg veel zin in om elke vrijdag een sprankelende uitzending te maken Op1", laat Astrid weten in een verklaring.

Paul de Leeuw blij met Op1 en Astrid Joosten
Ook Paul de Leeuw is blij met deze nieuw job. "Het is een ongelooflijke eer om samen met Astrid Op1 op vrijdag een beetje meer het weekend-gevoel te gaan geven. En ook een uitdaging om met dit team, naast sfeer maken, ook een iets serieuzere kant van mezelf te laten zien."

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1, met vanaf 6 november Paul de Leeuw en Astrid Joosten als presentatoren. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Paul de Leeuw en Astrid Joosten nieuw presentatieduo van talkshow Op1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen