Nieuwe show Een programma over de jaren negentig start donderdag op NPO 3

Nieuwe show Een programma over de jaren negentig start donderdag op NPO 3
Henny Huisman duikt de geschiedenis in

Kijktip :

Henny Huisman probeert zich nog uit alle macht vast te klampen aan het televisievak, en vanaf donderdag is hij te zien op NPO 3 met weer een nieuwe show: Een programma over de jaren negentig. Hierin gaat hij terug naar zijn eigen glorietijd voor een geschiedenisprogramma vol absurditeit, hilariteit en ontroering.

Een programma over de jaren negentig gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Captain Jack
Een programma over de jaren negentig staat met één been in het jaar 2020 en met het andere in het verleden. Voor iedereen van boven de dertig zal het een feest van herkenning worden en voor jongere mensen is het waarschijnlijk een bron van verbazing. Vanuit een Chinees-Indisch restaurant interviewt Marijn Frank een aantal hoofdrolspelers uit het decennium: van heroïneverslaafden en panfluiters tot penvriendinnen en zelfs Captain Jack.

Eerste aflevering
Het spits wordt afgebeten met een aflevering over één van de populairste muziekgenres van het decennium: Eurodance. Serieuze popjournalisten verdiepten zich er nauwelijks in, maar toch is er een bijzonder verhaal over deze muziekstijl te vertellen. Het is het enige popgenre dat ooit in Europa is ontstaan en draait om het wonderlijke verband tussen Captain Jack en de val van het IJzeren Gordijn.

Het nieuwe programma Een programma over de jaren negentig is vanaf donderdag 29 oktober wekelijks om 21.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Een programma over de jaren negentig terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe show Een programma over de jaren negentig start donderdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen